چاپ
دسته: blog
بازدید: 426
طرز تهیه آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت، آبگوشت یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که، کمتر کسی پیدا می شود این غذای خوشمزه را دوست نداشته باشد. آبگوشت یک غذای سنگین و پر کالری است پس توصیه می شود

که این غذا را در شب مصرف نکنید و فقط در وعده ی ناهار آن را نوش جان کنید. آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران محسوب می شود که از دیرباز در ایران سرو این غذا مرسوم بوده است.


مواد اولیه آبگوشت


1- نخود نصف پیمانه
2- ادویه آبگوشت به میزان لازم
3- گوجه فرنگی دو عدد
4- سیب زمینی دو عدد
5- گوشت گوسفندی تازه به همراه استخوان پانصد گرم
6- پیاز متوسط دو عدد
7- لوبیا سفید نصف پیمانه
8- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه آّبگوشت در زودپز


ابتدا پیازها را شسته و خرد کرده و در قابلمه زودپز بریزید و آنها را با کمی روغن تفت دهید و بعد گوشت آبگوشتی را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید و به آنها زردچوبه، فلفل سیاه و نمک و ادویه آبگوشت را با کمی رب اضافه کنید و تمام مواد را برای مدتی با یکدیگر تفت دهید، بهتر است لوبیا و نخود را از شب قبل در آب بگذارید تا خیس بخورند زیرا این کار از نفخ آنها جلوگیری می کند. حالا مقداری آب به زودپز اضافه کنید و لوبیاها و نخود را به آنها اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند و در مرحله بعد، سیب زمینی ها را کاملا بشویید و از تمیز بودن آنها مطمن شوید چون اگر پوست آنها را بگیرید در زودپز این سیب زمینی ها وا میروند، در مرحله بعد گوجه ها را قاچ کنید و به داخل آبگوشت اضافه کنید و برای اینکه آبگوشت شما عطر خوبی بگیرد می توانید یک تکه چوب دارچین را به آبگوشت اضافه کنید.سپس در زودپز را ببندید و به آن زمان دهید تا گوشت و حبوبات کاملا پخته شوند و بعد از جا افتادن این غذا را در کنار نون بربری یا سنگک میل کنید.


نتیجه گیری


گوشت و حبوبات آبگوشت به دلیل داشتن آهن برای افراد مبتلا به کم خونی و چربی خون بسیار مفید است البته افراد دچار این عوارض نباید موقع مصرف آبگوشت به آن نمک اضافه کنند.