چاپ
دسته: blog
بازدید: 31
طرز تهیه آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت، آبگوشت یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که، کمتر کسی پیدا می شود این غذای خوشمزه را دوست نداشته باشد. آبگوشت یک غذای سنگین و پر کالری است پس توصیه می شود

که این غذا را در شب مصرف نکنید و فقط در وعده ی ناهار آن را نوش جان کنید. آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران محسوب می شود که از دیرباز در ایران سرو این غذا مرسوم بوده است.


مواد اولیه آبگوشت


1- نخود نصف پیمانه
2- ادویه آبگوشت به میزان لازم
3- گوجه فرنگی دو عدد
4- سیب زمینی دو عدد
5- گوشت گوسفندی تازه به همراه استخوان پانصد گرم
6- پیاز متوسط دو عدد
7- لوبیا سفید نصف پیمانه
8- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه آّبگوشت در زودپز


ابتدا پیازها را شسته و خرد کرده و در قابلمه زودپز بریزید و آنها را با کمی روغن تفت دهید و بعد گوشت آبگوشتی را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید و به آنها زردچوبه، فلفل سیاه و نمک و ادویه آبگوشت را با کمی رب اضافه کنید و تمام مواد را برای مدتی با یکدیگر تفت دهید، بهتر است لوبیا و نخود را از شب قبل در آب بگذارید تا خیس بخورند زیرا این کار از نفخ آنها جلوگیری می کند. حالا مقداری آب به زودپز اضافه کنید و لوبیاها و نخود را به آنها اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند و در مرحله بعد، سیب زمینی ها را کاملا بشویید و از تمیز بودن آنها مطمن شوید چون اگر پوست آنها را بگیرید در زودپز این سیب زمینی ها وا میروند، در مرحله بعد گوجه ها را قاچ کنید و به داخل آبگوشت اضافه کنید و برای اینکه آبگوشت شما عطر خوبی بگیرد می توانید یک تکه چوب دارچین را به آبگوشت اضافه کنید.سپس در زودپز را ببندید و به آن زمان دهید تا گوشت و حبوبات کاملا پخته شوند و بعد از جا افتادن این غذا را در کنار نون بربری یا سنگک میل کنید.


نتیجه گیری


گوشت و حبوبات آبگوشت به دلیل داشتن آهن برای افراد مبتلا به کم خونی و چربی خون بسیار مفید است البته افراد دچار این عوارض نباید موقع مصرف آبگوشت به آن نمک اضافه کنند.