چاپ
دسته: blog
بازدید: 43
طرز تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی، یکی از محبوب ترین کوکوهای ایرانی است که همانطور که از نامش پیداست از سبزیجات معطر تهیه می شود و همه می توانند از خوردن آن لذت ببرند.

کوکو سبزی به دلیل داشتن کلسیم موجب تقویت استخوان ها می شود و به دلیل حاوی اسید فولیک برای مبتلایان به کم خونی هم بسیار مفید می باشد.


پخت کوکو سبزی


ابتدا سبزی کوکویی را بشویید و آن را آبکشی کنید و سبزی را به صورت ساطوری ریز خرد کنید حالا یک تایه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و اجازه دهید روغن کمی داغ شود و بعد سبزی کوکویی را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبزی سرخ شود بدانید که، میزان سرخ شدن سبزی به خودتان بستگی دارد و هر چه سبزی را بیشتر تفت دهید در پایان پخت کوکوی سبزی شما رنگش تیره تر خواهد شد. بعد از اینکه سبزی را تفت دادید آن را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس، یک کاسه انتخاب کنید و تخم مرغ ها را در کاسه بشکنید و مقداری فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کنید و تخم مرغ ها را خوب مخلوط کنید تا با ادویه ها یکدست شوند. اگر می خواهید یک کوکو سبزی مجلسی تهیه کنید به کوکوی خود زرشک و گردو را اضافه کنید، مغز گردوها را خرد کنید و به همراه زرشک به تخم مرغ ها اضافه کنید. اگر سبزی کوکویی خنک شد آن را به تخم مرغ ها اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند، بعد از اینکه مایه کوکو سبزی آماده شد آن را سرخ کنید و یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و روغن داخل تابه بریزید و سپس مایه کوکو سبزی را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید و اجازه دهید قسمت زیری کوکو سبزی سرخ شود و سپس آن را به تعداد تقسیم کنید و به آرامی برگردانید. بعد از اینکه سمت دیگر کوکو سبزی سرخ شد آن را در ظرف های مورد نظرتان بکشید و با نان آن را سرو کنید.


خواص برخی سبزی های کوکو سبزی


1-گشنیز: خاصیت ضدنفخ و اشتها آوری دارد و گیاه ضد دیابت است و قند خون را کاهش می دهد.
2-ترخون و ریحان: ترخون بیماری های عروقی را کاهش میدهد و اعصاب را تقویت می کند و ریحان هم گیاهی نفخ شکن است که با خواص دارویی بسیار زیاد معروف است.
3-تره: یکی از اصلی ترین سبزی های کوکو است که برای تسکین درد مفاصل بسیار مناسب است و درمان بیماری هایی مثل سوء هاضمه است.


نتیجه گیری


پیشنهاد می کنم اگر می خواهید یک کوکو سبزی خوشمزه داشته باشید از سبزی های تازه استفاده کنید و بهتر است که این غذا به صورت داغ سرو شود.